Дарители

кко искате да ни подкрепите с идея, като доброволец или с малка сума, услуга или продукт, можете да го направите като се свържете, с нас на имейл: bebeidete@bebe-dete.com.

Името Ви ще бъде добавено към списъка с Дарители на сдружение “Бебе и дете” и ще получите линк към интернет страницата или блога Ви в www.bebe-dete.com.

Театър на улицата

Светлана Генчева – Съни, художник, дарява за кориците на книгите „Най-щастливото бебе в квартала”, „Най-щастливото дете в квартала” свои картини. Светлана успешно използва техниките на д-р Карп при отглеждането и възпитанието на​ детето си. Тя е и един от малцината, които използват технките на школата на „малките холандци”. Съни е известен български художник на съвременно изкуство и има договри с галерии и музеи в Ню Йорк, Барселона и Люксембург. На други картини и артуърк на Съни можете да се насладите наwww.svetlanagencheva.com, или просто когато се разхождате по ул. „Г.С. Раковски” в гр. София (търсете по травопостовете слон пигмей, замък или театър на улицата – разбрахме, че през месец декември, 2012 г., “Театър на улицата” – е “изчезнала” от трафопоста. Затова, можете да и се насладите само тук :)) ​

„Най-щастливото бебе”, репродукция на Светлана Генчева – Съни​.

 

Най-щастливото дете”, репродукция на Светлана Генчева – Съни​

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, моля, споделете я с приятели. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея. Благодарим ви!