Лоялни програми

Мотивационни и лоялни програми за служители-родители

Знаехте ли че при появата на бебе в семейството, Вашите служители, независимо дали са майката или бащата, страдат от намалена работоспособност и концентрация, равняващи се на ефектите от алкохолизма?

Поради хроничното недоспиване и новите предизвикателства с отглеждането на детето до около 5 годшина възраст, докато се превърне в по-логично човече, Вашите служители имат повече злополуки на работното място и по-голяма заболеваемост.

Когато не спиш, не можеш да си продуктивен работник.

С нашите обучения за родители, Вашите служители ще повишат своята продуктивност, ще намалят разходите си за здравеопазване и ще повишат лоялността си към Вашата компания.

Предлагате ли на служителите си лоялни програми като допълнително здравно или пенсионно застраховане, медицинска и зъболекарска помощ, тийм билдинги и др.? С лоялните програми за родители Вие лекувате първопричините, а не симптомите.

Сдружение „Бебе и дете” предлага мотивационни програми за повишаване лоялността на служителите: бременни, очакващи и настоящи родители на бебета и деца от 0 до 5 годишна възраст.

Когато в семейството се появи бебе, Вашите служители, независимо дали са майката или бащата преминават през:

  • период на следродилна депресия, при около 40% от майките и 25% от бащите, като този процент стига до над 50% при бащите, чиито партньорки имат следродилна депресия;
  • страдат от хронично недоспиване, което понижава драстично работоспособността им и нивото им на концентрация, равняващо се на ефектите при алкохолизма;
  • страдат от по-голяма заболеваемост, защото преумората води до отслабване на имунната система;
  • повече посещения при лекари, повече прием на лекарства, повече пушене, повече катастрофи, повече конфликти в семейството;
  • хроничната преумора води до затлъстяване, което пък от своя страна води до повече случаи на диабет.
  • Носител на Нобелова награда по икономика, д-р Джеймс Хекман, е добре известен със своята теза, че най-добрата инвестиция за всяко общество е в ранното детско развитие. Изчисляването му показва, че такава инвестиция има годишна възвръщаемост от 10 %.​

Ще се радваме да прегърнете идеята и да видите смисъла и ползата от обвързването на имиджа на Вашата компания с позитивното родителство и подобряване на здравето в семейната единица, на хората от Вашия екип и Вашите клиенти.

Изтощени татковци:

Инициативата ни е посветена на това да предоставим ефективно решение на проблемите с отглеждането и възпитанието на деца, чрез практичните техники на световноизвестния педиатър д-р Харви Карп, откривателят на успокояващия рефлекс.

Ще се радваме да прегърнете идеята и да видите смисъла и ползата от обвързването на имиджа на Вашата компания с позитивното родителство и подобряване на общото здраве в семейната единица на Вашите клиенти.​

Ако Вие сте представител на отдел човешки ресурси или мениджър и имате служители-родители, потърсете ни!

Ако сте представител на поликликника, магазин за бебешки стоки, консултант на родители, център за бебетата или друга институция или фирма обслужваща бременни или родители на деца от 0-5 годишна възраст, то нашите пакети за родители на новородени или малки деца са точно за Вас. Вие можете да предлагате нашите пакети за лоялни клиенти като допълнителен бонус или услуга за клиентите си.

Така лекувате първопричините, а не симптомите!

Моля, свържете се с нас на bebeidete@bebe-dete.com или на тел.: +359 888 625765.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, моля, споделете я с приятели. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея. Благодарим ви!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, моля, споделете я с приятели. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея. Благодарим ви!
  • 4
    Shares